Over ons

Welkom bezoeker,

chateldebierre-huisMijn naam is Bart Dirks en ben de eigenaar van deze website.

Als favoriet Frankrijk bezoeker ben ik gestart met het schrijven over de aspecten die er zijn bij het kopen van een tweede huis in Frankrijk. Een van mijn beste vrienden heeft een paar jaar geleden besloten met zijn gezin de grote stap te maken en een herenboerderij te kopen in de Bourgogne. Ik was erg onder de indruk hoe dat allemaal gegaan is, maar kan zeggen dat ze er geen haar op hun hoofd spijt van hebben deze grote stap gemaakt te hebben.


chateldebierre-uitzicht

Wanneer ik daar zelf ben, begrijp ik meteen waarom. Kijk maar eens naar hun prachtige herenboerderij, en het magnifique uitzicht waar ze een deel als appartement (het gehele jaar) verhuren. Handig als u eens rond wilt kijken in deze prachtige Bourgogne
streek. Ze wonen in Bierre (Bourgogne) en een bezoek bij hen is zeker waard.

Daarnaast heb ik ook andere vrienden en kennissen die dezelfde stap gemaakt hebben, maar dan echt als tweede huis. Meerdere keren per jaar reizen ze af naar hun Franse woning om daar heerlijk een weekend of een week (of langer) te genieten. Wel is het duidelijk dat je niet zomaar iets koopt en denkt dat het allemaal wel simpel te doen is. Voorbereiding en jezelf informeren is een must en de vele informatie die je op het web vindt zijn meestal direct gekoppeld aan makelaars en bemiddelaars die door hun business soms te eenzijdig informatie verschaffen. Wij zijn volledig onafhanelijke en neutraal in onze informatie. Wij verkopen zelf ook geen diensten of producten, we verschaffen alleen informatie, tips en advies en stellen deze regelmatig bij.
Wij wensen u veel leesplezier op onze website en hopen dat het bijdraagt aan het verwezenlijke van uw droom: Uw eigen huis in Frankrijk.

Ondanks het feit dat je oneindig kan schrijven over Frankrijk en het leven daar hebben we bewust gekozen om geen 500 dikke ‘pagina’ website te maken waar je al na twee keer klikken geheel verdwaald bent. We hebben de site bewust ‘klein’ gehouden om u in grote lijnen te informeren welke belangrijke aspecten er komen kijken als u een huis in Frankrijk wilt kopen.
Ook om het feit dat regels, wetten en procedures regelmatig veranderen, zullen wij niet te diep in details gaan omdat wij graag onze website aktueel willen houden.

Wij wensen u veel leesplezier op onze website en hopen dat het bijdraagt aan het verwezenlijke van uw droom: Uw eigen huis in Frankrijk.

Mocht u vragen hebben over onze website, neem dan gerust contact met ons op:

(verplicht)
(verplicht)


Happy House Hunting!

Bart Dirks

Author: redstarweb

Share This Post On